XL Fulfilment werkt voor webshops/bedrijven die veelal grotere producten verkopen en/of gericht zijn op cross border e-commerce.
Dit unieke concept draagt bij aan het succes van onze zeer gewaardeerde klanten.

Onderstaand een greep uit ons klantenportfolio.

2L Home & Garden biedt een breed programma sfeer- en decoratie artikelen voor huis, tuin en balkon. Zij bedienen zakelijke klanten door heel Europa. Door eigen import en eigen design biedt 2L altijd verfrissende ontwerpen tegen concurrerende prijs. Hun enthousiaste team is betrokken, flexibel en altijd oplossingsgericht. Dit leidt o.a. tot een geweldige samenwerking met XL Fulfilment.Apodemus – Solutions for bat research

Gefascineerd door vleermuizen! Daarom wil Apodemus graag goed onderzoek ondersteunen. Zij willen dat u het maximale uit uw veldwerk kunt halen. Hun service en eigen producten dragen daaraan bij. Veldwerk gaat immers nooit precies zoals u het gepland hebt. Apodemus.eu ondersteunt onderzoek naar vleermuizen op alle mogelijke gebieden.


Houtklover.nl
is dé #1 op het gebied van houtkloofmachines in Nederland. Tevens zijn zij actief in Belgie (Houtklievershop.be) en Frankrijk (Fendeuse.com).

KluisStore is dé full service kluizenwinkel.
Hier koopt u kluizen & brandkasten tegen scherpe prijzen met de beste service.
Profiteer van een vakkundig advies op maat, snelle afhandeling en professionele installatie van elke kluis.
Kluisstore.nl geeft u heldere uitleg en begeleidt u naar de juiste keuze, zodat uw geld en waardevolle bezittingen veilig zijn opgeborgen.


Kastvaneenhuis.nl – Design meubelen met een knipoog
Zeer mooie kasten die ontworpen worden als multifunctionele opberger. De kasten kunnen worden gebruikt als kledingkast, boekenkast, speelgoedkast, servieskast, kantoorkast voor ordners, garderobemeubel in de hal of ontvangstruimte en natuurlijk als roomdivider. Inmiddels is de kastenserie Amsterdam opgenomen in de permanente collectie van het Philadelphia Museum of Art als één van de beste ontwerpen voor kinderen van de afgelopen decennia. Zie Kast van een Huis voor hun volledige collectie.

Lumag.org is dé webshop voor al uw Lumag producten. Lumag heeft een machinelijn op de markt gezet die zich richt op de aannemer, klusser, zzp´er, stratenmaker en hovenier. De producten zijn van geweldige kwaliteit en geschikt voor particulier en semi-professioneel gebruik.

Perfect Fit Automotive is een jong dynamisch bedrijf, dat actief is op het gebied van auto accessoires. Zij zijn gespecialiseerd in het importeren van accessoires voor auto’s. Belangrijke productlijnen zijn Modula dakkoffers, Saris fietsendragers en de producten van Towcar.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op! Wij helpen u graag!

Login to your Account