3jun2017

E-commerce gericht op Europa? Magazijnlocatie in Limburg!

Onderzoeksplatform Shopping Tomorrow onderstreept de meerwaarde van een fulfilment partner in Limburg.

Om landen als België en Duitsland goed te bedienen, zijn lage verzendkosten en late cut-off tijden een must. Hierbij is de keuze voor een magazijnlocatie essentieel. Hoe dichter het magazijn namelijk bij de Duitse of Belgische grens ligt, hoe makkelijker de webshop kan aansluiten op de grote Europese logistieke knooppunten.

Het magazijn van Qeepid XL Fulfilment is gelegen op 5 minuten van de Belgische grens en 15 minuten van de Duitse grens. Een optimale geografische ligging voor bedrijven die ook buiten Nederland actief willen zijn.

Naast de late cut-off tijd bieden grenslocaties ook voordelen als het om verzendtarieven gaat. Dit betekent o.a. dat bepaalde zendingen verzonden worden aan nationale verzendtarieven in plaats van internationale.

Wilt u het gehele artikel lezen, klik hier.

Login to your Account